Veleprodaja 069 55 20 880
Maloprodaja 060 51 31 253

O nama

Zbog modernizacije i efikasnosti poslovanja, analizirajući Vaše zahteve da se kod jednog pravnog lica završi i kupovina i montaža bazena, Eurokerex doo se transformisao u Eurokerex group koja je od sada na dalje zadužena za veleprodaju, gde Vam stojimo na raspolaganju na dosadašnjim kontaktima, info@bazeni.rs i 069 55 20 880, dok se za maloprodaju i sva garancijska i vangarancijska pitanja možete obratite kolegama iz firmi SeMok Constuct d.o.o. na adresu semoksub@gmail.com i na broj telefona 060 31 98 251 ili firmi Aquabau d.o.o., na adresu subet63@gmail.com i broj telefona 064 307 98 98.

Iako je došlo do restrukture poslovanja, i dalje smo tu da odgovorimo na sve potrebe dosadašnjih i budućih klijenata i saradnika.

Sa iskustvom od preko 25 godina u ovoj branši, garantujemo za ponude koje izdamo da su najekonomičnije, štedimo Vaš novac gde je moguće, ali isto tako ne štedimo na kvalitetu elemenata koji bi kasnije mogli izazvati veću štetu nego uštedu na početku.

Iako najvećim delom radimo sa nemačkom opremom, nemačke standarde smo ipak prilagodili našim uslovima: za razliku od nemačke klime, klima na našem podneblju često za posledicu ima grejanje vode u bazenu i koja dostiže i preko 30 stepeni. S druge strane, dok u zapadnim kulturama bazen koristi isključivo najuža porodica, kod nas bazen predstavlja mesto okupljanja i zabave i sa većim brojem prijatelja, stoga je potrebno na pravilan način dimenzionisati filtracioni uređaj, kako bi voda uvek bila besprekorno čista.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koje vrste bazena postoje?
Koja je razlika između evropskih i dalekoistočnih bazena sa čeličnom konstrukcijom?
Više