O nama

Kompanije Europool iz Subotice i Kerex Kft iz Budimpešte udružile su svoje dugogodišnje iskustvo u nameri da ulepšaju svako leto koje dolazi. Tako je nastala kompanija Eurokerex koja od 1996. godine za Srbiju, a od 2014. i za ceo region Balkana obezbeđuje najkvalitetnije, a ujedno i najpovoljnije bazene i opremu za njih.

Sa iskustvom od preko 20 godina u ovoj branši, garantujemo za ponude koje izdamo da su najekonomičnije, štedimo Vaš novac gde je moguće, ali isto tako ne štedimo na kvalitetu elemenata koji bi kasnije mogli izazvati veću štetu nego uštedu na početku.

Iako najvećim delom radimo sa nemačkom opremom, nemačke standarde smo ipak prilagodili našim uslovima: Naši setovi su konfigurisani a jačom opremom –  za razliku od nemačke klime, klima na našem podneblju često za posledicu ima grejanje vode u bazenu i koja dostiže i preko 30 stepeni. S druge strane, dok u zapadnim kulturama bazen koristi isključivo najuža porodica, kod nas bazen predstavlja mesto okupljanja i zabave i sa većim brojem prijatelja. Stoga je potrebno na pravilan način dimenzionisati sve elemente, kako bi voda uvek bila besprekorno čista.

NOVOSTI

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koje vrste bazena postoje?
Koja je razlika između evropskih i dalekoistočnih bazena sa čeličnom konstrukcijom?
Više